Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Κοπή πίτας 2008


Παρουσία εκατοντάδων φίλων του κυβερνώντος κόμματος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Μαρτίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ανακτορίου και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Σπήλιος Λιβανός, ο πολιτευτής της παράταξης κύριος Δημήτριος Πελέκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτ/νίας κύριος Σκαρμούτσος Γεώργιος και ο εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ κύριος Στούπας Κωνσταντίνος.

Από τα τοπικά στελέχη του κόμματος παρόντες ήταν τα περισσότερα από τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ με επικεφαλής τον προεδρό της κύριο Παντελή Τσιλίκη και αρκετοί εκπρόσωποι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου με επικεφαλής τον πρόεδρο της οργάνωσης κύριο Δημάκα Δημήτριο.

Τόσο ο κύριος Λιβανός όσο και ο κύριος Πελέκης, στις ομιλίες τους επικεντρώθηκαν κυρίως σε ότι αφορά το θέμα με τα Σκόπια παρουσιάζοντας, κυρίως ο πρώτος, πλήρως τις θέσεις της ελληνικής Κυβέρνησης σε ότι αφορά το εθνικό μας θέμα. Ο κύριος Πελέκης εμφανίστηκε πιο απαισιόδοξος τονίζοντας πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα των Σκοπίων για να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον για την χώρα μας. Χαιρετισμό απεύθυναν τόσο ο κύριος Στούπας όσο και ο κύριος Σκαρμούτσος, ενώ τον χορό των ομιλιών άνοιξε ο κύριος Τσιλίκης ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΝΙΚΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 16ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007

7ο συνέδριο ΟΝΝΕΔ 2007 Καμμένα Βούρλα

Σημίτης: Ευχαριστώ την κυβέρνηση των Η.Π.Α.