Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Βραδιά διασκέδασης με την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το dance party που διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Comitis Club της Βόνιτσας η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου σε συνεργασία με την Δ.Α.Π Ν.Δ.Φ.Κ των Τ.Ε.Ι Λευκάδας. Πλήθος κόσμου, ανεξαρτήτως κομματικής προσέλευσης, έδωσε το παρών και γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφήνοντας στην άκρη για ένα βράδυ τις έννοιες του.

Το θερμόμετρο της διασκέδασης ανέβηκε επικίνδυνα όταν την εμφάνιση τους στα stage του club έκαναν οι δύο πανέμορφες χορεύτριες τις οποίες είχε φέρει από την Αθήνα το προεδρείο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου. Τα φλας των φωτογραφικών μηχανών έκαναν την νύχτα ημέρα και οι δύο κοπέλες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να διασκεδάσουν τους θαμώνες.

Το σημαντικό σε αυτή την εκδήλωση ήταν ότι το παρών, εκτός από τους ΟΝΝΕΔίτες της Βόνιτσας και τους ΔΑΠίτες της Λευκάδας έδωσαν και κόσμος που προέρχεται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, κάτι που δείχνει πως οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου κύριος Δημήτριος Δημάκας με δηλώσεις του στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

«Το party της Ο.Ν.ΝΕ.Δ ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο, πλήθος κόσμου κατέκλυσε το club το οποίο μας φιλοξένησε, αρκετά παιδιά ήρθαν από την Δ.Α.Π των Τ.Ε.Ι Λευκάδας. Πέρα από εκεί, εκτός του ότι υπήρχαν πολλοί ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισες, υπήρχαν και παιδιά που δεν τα στιγματίζουν τα χρώματα. Είμαστε φιλελεύθερη νεολαία και δεν στιγματιζόμαστε από χρώματα».

Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφέρουμε πως το πρεδρείο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τόσο τους χορηγούς που βοήθησαν για την πραγματοποίηση του party, όσο και τον κόσμο που έδωσε το παρών και δεσμεύεται πως στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις.



ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΝΙΚΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 16ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007

7ο συνέδριο ΟΝΝΕΔ 2007 Καμμένα Βούρλα

Σημίτης: Ευχαριστώ την κυβέρνηση των Η.Π.Α.